Поиск по форуму Пользователи Правила форума Обсуждаемое Популярное Свежее
Подписка на рассылку Наши баннеры Статусы на форуме Мы в Telegram

У ЖИТЕЛЕЙ УКРАИНЫ МОГУТ ВОЗНИКАТЬ ПРОБЛЕМЫ С ДОСТУПОМ К НАШЕМУ САЙТУ. ЕСЛИ У ВАС НЕ ОТКРЫВАЕТСЯ САЙТ ПРОСИМ ВОСПОЛЬЗОВАТЬСЯ VPN.

Купить ссылку здесь за руб.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Разное » Форум для общения » Купівля автокрісла в Львові
Купівля автокрісла в Львові
4
Сообщение - 1 | Опубликовано - 12.04.23 | Автор - olesia
Доброго дня всім! Шукаю автокрісло для дитини, щоб можна було безпечно з сином їздити в автомобілі. Порадьте мені якісні та не дуже дорогі варіанти, та інтернет-магазин у Львові, де таке крісло можна придбати.

Понравился пост? Поделись с друзьями!
Тут может быть ваша реклама
2
Сообщение - 2 | Опубликовано - 12.04.23 | Автор - Karina
Без автокрісла перевозити маленьку дитину небезпечно, тому в будь-якому випадку, його потрібно купувати. Знаю я хороший магазин, де великий вибір автокрісел, і ціни лояльні можу підказати.

4
Сообщение - 3 | Опубликовано - 12.04.23 | Автор - olesia
Я розумію що без крісла небезпечно, тому і хочу його скоріше купити) Буду дуже вдячна якщо залишиш посилання на інтернет-магазин, який хотіла порадити, а я вже буду щось там підбирати.

2
Сообщение - 4 | Опубликовано - 12.04.23 | Автор - Karina
Тримай посилання на інтернет-магазин Алло https://allo.ua/ua/l-viv/detskie-avtokresla/  там вибір автокрісел на будь-який смак та бюджет. Від себе можу порадити звернути увагу на дитяче автокрісло Britax-Romer ADVANSAFIX i-SIZE Storm Grey, яке підходить для дитини від 15 місяців до 12 років (зріст від 76 см до 150 см). 
Іншими словами, його можна використовувати протягом багатьох років. Завдяки системі Easy Recline спинка крісла змінює кут нахилу, та легко фіксується у трьох різних положеннях. Можна встановлюти спинку в положенні для сну, щоб дитина могла повноцінно відпочити в поїздці.

11
Сообщение - 5 | Опубликовано - 22.04.23 | Автор - tane4ka0007
Господь его знает

Форум » Разное » Форум для общения » Купівля автокрісла в Львові
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: